reviews
Advies afspraak Service aanvraag

Miele keukenapparatuur bij Tolkamp

Miele – betrouwbaar en innovatief

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken of keukenapparatuur? Denk dan aan Miele. Het merk verrast met de beste materialen, doordachte ontwerpen en duurzame oplossingen. In het design van keukenapparatuur blijven ze prikkelen. Regelmatig verschijnen er nieuwe en opmerkelijke toepassingen op de markt. Door te blijven innoveren laten ze de concurrentie vaak ver achter zich. Goed advies staat bij Tolkamp voorop. Zo ook bij Miele en daarom selecteert Miele haar dealers zelf. Vanaf 1 maart 2017 mogen wij ons Miele Premium Dealer noemen.

Miele Premium Dealer

Tolkamp Keukens is een geselecteerde Premium Dealer. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor geselecteerde collecties, zoals de greeploze Artline en de M Touch lijn.

Artline

Perfectie door reductie: dat is de Artline. Greeploze apparaten in grafietgrijs, obsidiaanzwart en briljantwit. De rechte lijnen geven een unieke uitstraling. (Stoom)Ovens, Combi-magnetrons, warmhoud- en vacumeerlades; alles is aanwezig voor perfect Sous-Vide koken.

Miele Artline

M Touch lijn

De nieuwe M Touch bediening is gemakkelijker dan ooit. De naam M Touch verwijst naar het meerkleurige TFT-paneel dat u op de apparaten uit de M Touch lijn vindt. Sensortoetsen maken de bediening zeer intuïtief en u vindt direct de belangrijkste functies. In combinatie met de kenmerkende horizontale lijn van de M Touch lijn een uniek design in uw keuken.

Miele M Touch

In onze showroom in Winterswijk verrassen wij u graag met onze ontwerpen en keukenoplossingen en vertellen wij u alles over Miele keukenapparatuur en innovaties. Bij Tolkamp kunt u terecht voor:

  • De laatste productinnovaties
  • Breed assortiment Miele-inbouwapparaten
  • Deskundige adviseurs
  • Advies op maat
  • Vertrouwd vakmanschap
  • Uitstekende service

Miele Masterclass – kookdemonstraties

In samenwerking met Miele organiseren regelmatig masterclasses in onze showroom in Winterswijk. Tijdens een Masterclass wordt u culinair verwend door de aanwezige kok en praten wij u bij over de laatste innovaties op het gebied van koken en keukenapparatuur. Hieronder een impressie. Houd onze website in de gaten voor informatie over de eerstkomende Masterclass.

Bekijk meer Miele inspiratie